└     Mobiele Marketing       Nieuws en Updates       Marketing StrategieŽn      Marketing voor bedrijven  

1601SMS - Nieuws & updates

Dit is onze dagelijkse mobiele marketing business blog, voor diegenen die interesse hebben in mobiele sms Marketing. Lees onze laatste Nieuws & Updates.

SMS Inbound, Keyword & autoresponder in test accounts
Gepost op 27 November 2012, door Margje van Arnhem onder Nieuws & Updates 

Per direct worden ook 10-daagse test accounts opgeleverd met sms ontvang (inbound) mogelijkheden met behulp van Virtual Mobile Numbers.

 SMS Inbox (inbound) - Met een 'SMS Inbox' heeft u de beschikking over een 'shared' Virtual Mobile Number. Dit is een speciaal nummer (geen sim-kaartje uit de winkel) van 10-cijfers die geregistreerd is bij de telecom providers in het netwerk. (in the cloud) Het nummer staat via ons platform direct in verbinding met het mobiele netwerk en het internet. U kunt dit nummer als verzendnummer gebruiken om berichten mee uit te kunnen sturen, en wanneer iemand een reply wil geven op uw sms bericht, kan dit nummer dienst doen als ontvang nummer.

 2 - Way communicatie - Zo kunt u dus interactief (2-way) communiceren. Maar 2-way sms biedt meer mogelijkheden. U kunt inkomende sms berichten laten doorsturen naar uw applicatie, naar een e-mail adres of naar een web server. Met behulp van onze autoresponder, kunt u in een paar klikken een service inrichten op de manier zoals u dit wilt:

Functionaliteiten: Inkomende berichten kunnen met behulp van de Autoresponder service worden gerouteerd al naar gelang uw wensen. Maak uw keuze uit de navolgende opties:

ďAlle inkomende sms berichten doorsturen naar 1 of meerdere e-mailadressen of naar meerdere ontvangersĒ

ďAlle inkomende sms berichten doorsturen naar een API script voor verdere afhandeling door uw software / ontvangersĒ

ďAutoresponder instellen, zodat u automatische responses kunt teruggeven via sms of een keyword systeem opzetten via deze autoresponderĒ

 Vrijblijvend uitproberen !  - Het gebruik van de autoresponders en inbound nummers tijdens de 10-daagse testperiode is gratis. U kunt een eigen shared keyword kiezen (als deze nog niet weg is) op een door u te selecteren virtual number. Alle inkomende berichten op dit keyword worden vervolgens gerouteerd op de manier zoals u deze instelt.

 Tarieven en info !  - Wanneer het systeem u bevalt en u een eigen virtual mobile number met onbeperkte keyword en autoresponder faciliteit wilt aanschaffen, gaat u naar deze bestelpagina om uw eigen testaccount in te richten. 
 

Bekijk alle mogelijkheden van een autoresponder...

Hoe zet u snel een succesvolle SMS Marketing Campagne op
Gepost op 21 November 2012, door Margje van Arnhem onder Mobiele Marketing 

"Hoe zet ik een goede sms marketing campagne op". Ik hoor deze vraag al maanden, dus heb ik me voorgenomen een aantal belangrijke punten op papier te zetten waar elke mobiele marketeer rekening mee dient te houden. Onlangs schreef ik over een SMS Marketing plan in 7 dagen. Hieronder heb ik een aantal gedachten en ideeŽn gecombineerd om u eens te laten nadenken over hoe je een echt succesvolle marketing campagne opzet, en niet alleen bij bestaande maar ook bij potentiŽle toekomstige klanten.

Lees deze volledige post...

 
Uw 7 daagse SMS Marketing plan
Gepost op 21 November 2012, door Margje van Arnhem onder Mobiele Marketing 

"SMS Marketing is een eenvoudige, snelle en effectieve manier om uw 'toekomstige' klanten te bereiken. Onlangs lieten we u weten hoe u snel een succesvolle sms marketing campagne opzet. Hoe gemakkelijk is het? Besteed de komende week , 10 minuten per dag aan de in- en outs en wordt een mobiele marketing expert. Velen gingen u reeds voor. Begin vandaag om uw organisatie de fijne mobiele marketing kneepjes bij te brengen, met een effectief 7 daags SMS Marketing plan.

Lees deze volledige post...

 
Nieuwe klanten maken met SMS Keywords
Gepost op 21 November 2012, door Margje van Arnhem onder Mobiele Marketing 

Het onderhouden van en het bouwen aan nieuwe klant relaties is het systeem om ook in de toekomst succesvol zaken te kunnen blijven doen. Onlangs schreef ik over SMS Marketing Strategieen voor autobedrijven, waar keywords een onderdeel zijn in het maken van nieuwe klanten. SMS Keywords zijn een eenvoudige methode om nieuwe klanten te maken, als wel een krachtige en innovatieve manier van communicatie. Met 'Keywords' op een Long Code (een virtual mobile number) kunt u inkomende sms berichten ontvangen van iedereen in het bezit van een mobiel toestel. Zodoende kunt u via een autoresponder communiceren met nieuwe klanten...

Lees deze volledige post...

 
Effectieve SMS Marketing StrategieŽn voor autobedrijven
Gepost op 21 November 2012, door Margje van Arnhem onder Mobiele Marketing 

Heeft uw autobedrijf al overwogen sms te integreren in uw pallet van communicatie mogelijkheden? Zo niet, dan heeft u wellicht een krachtige methode gemist om nieuwe klanten te maken. Ik ben overtuigd dat u al bekend bent met sms marketing. U zet sms wellicht al in binnen uw bedrijfsvoering, met name als u adverteert in de regionale bladen. Maar gebruikt u het ook op de showroom vloer en online via het www-web? Hebben de online bezoekers die u buiten kantoor uren bezoeken de mogelijkheid hun contact informatie bij u achter te laten en u te laten weten in welk voertuig zij geÔnteresseerd zijn!. Wij kennen de volgende 5  basis strategieŽn voor automobielbedrijven en dealers.

Lees deze volledige post...

 
7 fouten met SMS Marketing die u moet zien te voorkomen
Gepost op 21 November 2012, door Margje van Arnhem onder Mobiele Marketing 

Onlangs lieten we u weten hoe u snel een succesvolle sms marketing campagne opzet, en vlak voor de bouwvak vakantie schreef ik een stuk over welk soort fouten het meest voorkomen in de gemiddelde sms marketing campagne. Vandaag heb ik die hele lange lijst verkort tot de 7 meest gemaakte fouten. We kijken niet alleen naar de meest voorkomende fouten, maar specifiek hoe je ze in de eerste plaats voorkomt. Daarnaast geef ik verschillende details en info op de 1601SMS site, die er zeker zorg voor zal dragen dat de kwaliteit van uw online sms campagnes wordt verbetert. Maar eerst gaan we de fouten die anderen maakten zien te voorkomen...

Lees deze volledige post...

 
Over 1601SMS Mobile Marketing Blog

- We weten dat het niet makkelijk is voor relatief kleine bedrijven om nieuwe klanten te maken. En, als u die nieuwe klanten heeft, blijkt het best moeilijk ze vast te houden. Maar met gerichte SMS Marketing kunt u uw klanten direct en persoonlijk bereiken, onafhankelijk waar ze op dat moment zijn. En u kunt nog een stapje verder gaan; Het bouwen aan klant loyaliteit en de bekendheid van uw merk, dienst en product door middel van SMS Marketing mag wellicht een beetje intimiderend overkomen. Maar de realiteit is toch anders! Wij hebben een platform en systeem ontwikkelt waarmee u zeker uw voordeel kunt doen. Wilt u het eens uitproberen? Bekijk de volgende voorbeelden van bedrijven uit uw branche die hun voordeel hebben gedaan met gerichte SMS Marketing...

 
Lees verder over SMS Marketing - Selecteer uw branche
               
 

 ►   SMS Marketing uitproberen !  

 

                                  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


     
     
     
     
     
     
     
                                                                                                                                
                                                                                                                                                 
     
                  
                      
                
     
           
           
  Wat zoekt U! SMS Diensten Details Info  
           
  -  Kijkt u Zakelijk -  Email2SMS -  Login SMS Module Postbus 18  
  -  Bent u een Marketeer -  SMS Gateway -  Bulk SMS 9430 AA Westerbork  
  -  Bent u een Ontwikkelaar -  SMS White Label -  Eenmalige SMS Actie The Netherlands  
  -  Bent u een Reseller -  SMS Ontvangen -  Instructie Video's P:  +31(0)84 - 0030 530  
  -  Contact met ons -  SMS Module -  Acties F:  +31(0)84 - 8822 864  
  -  Over 1601SMS -  Server Monitoring -  Tarieven E:  info@1601sms.nl  
           

 2006-2013 copyright 1601SMS.    privacy | algemene voorwaarden | disclaimer

Volg 1601SMS op     

Xsms marketing nederland, sms marketing opt out, sms marketing opt in , sms marketing database , sms marketing campagne , sms marketing keywordX